Online Kursus

Sådan sælger du (meget) mere med mails

Det ultimative e-kursus for dig, der vil sælge og markedsføre dig på mikro-budget med e-mails - og skabe dramatiske resultater

Ja tak - Send mig videre til bestilling
Prisen er: 3.597,- + moms

For få hundrede kroner kan du nå tusindevis af modtagere med ét enkelt klik – og øjeblikkeligt opnå dramatiske resultater.

E-mailmarkedsføring er den mest direkte, den absolut mest profitable – og den ultimativt billigste – måde, du kan markedsføre dig på online. Overhovedet.

Ja tak - Send mig videre til bestilling
Prisen er: 3.597,- + moms

På dette onlinekursus lærer du blandt andet

Hvordan du undgår de største og mest fatale emailmarketing fejl. De bliver begået i hobetal hver eneste dag – også af de helt store og erfarne nyhedsbrevsudgivere. Når du har gennemgået kurset, ved du, hvordan du styrer udenom de dumme fælder og ødelæggende faldgruber, så du kan få den succes med din mailmarkedsføring, du leder efter.
Hvorfor det er en skrøne, at store lister er lig med stort salg. Med den rigtige strategi vil du kunne opnå dramatiske resultater, selv med en lille liste.
Hvordan du – i samme øjeblik nye mennesker rammer dit website – kan transformere dem til begejstrede abonnenter, og allervigtigst: Hvordan du får dem til at blive hos dig og handle hos dig igen og igen.
Hvad hemmeligheden i virkeligheden er bag emails, der sælger – og hvordan du putter ingredienserne, i det rigtige blandingsforhold, ind i hver eneste mail, du sender, så du hurtigt kan skabe iøjefaldende resultater.
Hvorfor og hvordan du bruger storytelling til at fascinere, begejstre og knytte din læser til dig – og hvordan du kan gøre det selv på ganske, ganske få linjer.
Ja tak - Send mig videre til bestilling
Prisen er: 3.597,- + moms

Du lærer også

Effekten af et stærkt call to action.
Hvordan du får din læser til at forstå, at han skal handle nu (og ikke i morgen eller i næste uge …).
Hvordan du skriver din emnelinje, så din modtager åbner – og hvordan du leverer indhold, der lever op til din emnelinje og mere til.
Hvorfor mails og sociale medier er det perfekte match, og hvordan du får de to ting til at spille smukt sammen.
At spotte det ene sted, du aldrig skal bruge krudt på at bygge din liste – og hvilke effektive strategier, du i stedet skal satse på.
Ja tak! Det vil jeg også lære
Prisen er: 3.597,- + moms

Der er 100% ’value for money’ i dette kursus for dig, der er …

Ansat med ansvar for salg, markedsføring eller kundeservice i en større eller mindre virksomhed
Ansat og af forskellige årsager uformelt ansvarlig for salg, markedsføring eller kundeservice
Ejer/leder i din egen virksomhed
Solo-selvstændig eller iværksætter
Et personligt brand som forfatter, foredragsholder eller kunstner
Nysgerrig efter at vide, hvad du kan gøre på et mikro-budget, uanset dit udgangspunkt
Ja tak! Det vil jeg også lære
Prisen er: 3.597,- + moms

Før du sender et eneste nyhedsbrev til:

Lær de overraskende og enkle strategier bag virkelig effektiv emailmarkedsføring med storytelling. Kun med dem får du fuld valuta for din tid, flotte salgstal OG kunder, der glæder sig til at høre mere fra dig.

Modul 1 giver dig de 3 afgørende nøgler til at få succes med din emailmarkedsføring – de 3 ting, du SKAL gøre, før du overhovedet sender dit første nyhedsbrev (dumper du her er din emailmarkedsføring død, uanset hvad du gør fremover). Er du allerede erfaren nyhedsbrevsskriver, men savner du resultater, er det muligvis allerede på dette første modul, du vil finde årsagen.
Modul 2 viser dig, hvordan du lægger en powerfuld strategi og hvordan du kan revolutionere din emailmarkedsføring med nyhedsbrevets 5 (desværre for mange stadig ukendte) arketyper – bl.a. autoresponders og triggermails. Det vil gå op for dig hvor i din forretning, du helt oplagt, kan sætte ind med automatiserede mails, baseret på din læsers adfærd.
Modul 3 afslører hemmeligheden bag emails, der sælger. Når du har gennemgået dette modul ved du hvilke stærke ingredienser, du skal putte i hver eneste mail, du sender allerede fra i dag. Og gør du det rigtigt vil du opleve en respons, der slår al anden form for markedsføring on- og offline.
Modul 4 giver dig opskriften på hvordan du storyteller – og det uanset om du sælger drivhuse, salgstræning eller noget helt, helt andet. Modulet er spækket med konkrete eksempler i massevis plus dokumenteret virkefulde storytelling-modeller, du kan downloade og bruge til at brainstorme på mails til mindst et år frem.
Modul 5 løfter sløret for, hvordan dit (nye) nyhedsbrev skal bygges op visuelt, så du fanger din læser fra første til sidste linje ¬– og så du undgår spamfiltrene derude.
Modul 6 giver dig svaret på den ene ting, der får din modtager til at åbne din mail. Du lærer psykologien i den powerfulde emnelinje og du får konkrete anvisninger til hvordan, du kan hæve din åbningsrate med helt op til 50%.
Modul 7 viser dig, hvad du aldrig skal gøre for at få din liste til at vokse – og du får de strategier, der dokumenteret virker. Har du lige nu kun få læsere, så vil dette modul være det brændstof, du skal bruge for hurtigt og effektivt at bygge en solid liste af de rigtige modtagere.
Modul 8 giver dig 6 forskellige måder at integrere dit nyhedsbrev med sociale medier på. Bruger du strategierne rigtigt, kan du på kort tid transformere tusindvis af kontakter fra bl.a. Facebook over på dit nyhedsbrev. Efter dette modul vil du også vide hvorfor du skal gå efter abonnenter og ikke ’likes’.
Ja tak! Det vil jeg også lære
Prisen er: 3.597,- + moms

Spar tid og penge + få dit budskab direkte igennem til din kunde på et mikro-budget

Ja tak! Det vil jeg også lære!
Prisen er: 3.597,- + moms

I DETTE MATERIALE ER DER VÆRDI FOR ALLE, UANSET HVOR MANGE NYHEDSBREVE, DU FØR HAR SENDT …

Er du erfaren nyhedsbrevs-redaktør med mange modtagere? Dette kursus giver dig alle tiders mulighed for at booste din åbningsrate, din klikrate, din respons og dit salg – markant.
Eller har du både erfaring og modtagere nok, men er … kørt lidt død i det? Så vil du med garanti få inspiration til nye kampagner, der vil gøre dine konkurrenter – skal vi bare sige – … meget ærgerlige.
Har du en mindre liste af modtagere og kun lidt erfaring med nyhedsbreve? Så vil det her med garanti give dig værktøjer, du aldrig har været i besiddelse af før, og som du kan implementere med det samme.
Er du kun lige begyndt og har ingen eller meget få modtagere på dit nyhedsbrev og kun meget lidt erfaring med nyhedsbreve? Så velkommen til den komplette strategi til succes med din emailmarkedsføring.

DU LÆRER ALLE DE ELEMENTER, DER UDGØR EN STENSIKKER SUCCESSTRATEGI

Hvordan du bruger emails til at skabe dramatiske resultater, uanset hvilken type virksomhed eller forretning, du driver eller er ansat i.
Hvordan du bruger mails som dit e-n-e-s-t-e marketingværktøj overhovedet, hvis det er det, du vil.
Hvordan du trin-for-trin opbygger en liste af dedikerede modtagere, udbygger den kontinuerligt og skaber en voksende platform af de rigtige modtagere, du til enhver tid kan markedsføre dig til.

Send ikke en eneste mere mail til dine kunder, før du har lært, hvad den rette strategi og taktik vil gøre for dig

Send ikke en eneste mere mail til dine kunder, før du har lært, hvad den rette strategi og taktik vil gøre for dig

Kurset er tilrettelagt af Christina Klitsgaard, som har for millioner kroner reel erfaring med at bruge emailmarkedsføring og storytelling som salgsstrategi på det danske marked

Christina Klitsgaard er ekspert i emailmarkedsføring, ekspertblogger på iværksætterportalen Amino.dk og rådgiver til dagligt små og store virksomheder om strategisk emailmarkedsføring. Hun har en fortid som reklamebureauejer, tekstforfatter og ejendomsudvikler og er forfatter til bestseller-e-bogen ’Skriv dig ind i dine læseres hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin’.

På vegne af kunder i alverdens brancher har hun indenfor de seneste 3 år solgt for mange millioner kroner – i alt fra hjertestartere og økovarer til selvudviklingskurser og franske møbler– alene gennem strategiske emails.

NÅR DU HAR SAT DIN EMAILMARKEDSFØRINGS-MASKINE OP (OG DET LÆRER DU HER), SÅ …

Har du redskaberne til at markedsføre og sælge på egen hånd –uafhængigt af reklamebureauer, marketingfolk og din likviditet.
Bliver du i stand til at rykke lynhurtigt – hvis du skal have fyldt en restaurant, en sal eller en ordrebog … eller hvis du vil have tømt et restlager.
Etablerer du mail for mail en tættere og tættere relation med dine kunder, og dem, du gerne vil have som kunder.

DIGITALT KURSUS, HVAD ER DET?

Det betyder, at vi har lagt alle moduler og arbejdsark klar til dig online. Du kan dermed få direkte adgang til hele materialet, uden at flytte dig en millimeter. Du kan sidde i Dronninglund eller Dubai, derhjemme, i sommerhuset, ved skrivebordet eller i fred og ro i mødelokalet.

I samme sekund, du har købt kurset, behøver du bare at downloade alle herlighederne til din computer (og det nemt), så er du i gang. Modulerne er dine for evigt, så tag den bare med ro og brug al den tid, du har behov for.

Her er ingen mødetider eller kedelige kursuslokaler, du skal finde parkeringsplads foran, ja, du behøver ikke engang have sko på for at lære det her. Og du kan se og gense modulerne når og lige så tit, du vil.

NÅR DU INVESTERER I KURSET, FÅR DU:

Øjeblikkeligt en mail med dit personlige log-in til kurset. Du kan downloade det hele og gense og -høre det alle de gange, du har brug for.
8 ’lige til at gå i gang med’-videomoduler af i alt knapt 4 timers varighed. Indhold, som det normalt ville tage os 2 hele og intensive workshopdage at tage dig igennem.
Bunkevis af danske eksempler, du kan blive inspireret og tændt af.
Udførlige arbejdspapirer, tip-sheets, vejledninger og anvisninger til hvert eneste modul. Lige til at downloade og printe ud.
Plus to heftige bonusser – begge lige til at downloade (og holde tæt ind til kroppen).
Du vil opbygge en liste af modtagere, der glæder sig til at høre fra dig (renset for dem, der aldrig bliver kunder, uanset hvad du gør).
Du vil opleve, at flere modtagere rent faktisk åbner det, du sender ud. Og som resultat af din nye strategi: At flere klikker på de links, du deler med dem, og ender som betalende kunder.

ALT DETTE FÅR DU, STRAKS DU LOGGER IND

En total indførelse i hvad emailmarketing er.
Trin-for-trin-strategien til din effektfulde emailmarketing-plan.
Alle de knapper, du sprogligt og psykologisk kan trykke på – ikke bare når du sælger med mails, men i al din markedsføring fremover.
Dokumenterede storytelling-metoder, der sælger.
Strategierne til at udbygge din liste, så den hele tiden vokser – med de modtagere, du helst vil gøre forretning med.
Plus meget, meget mere.

Køb dit kursus nu og gå i gang med at planlægge din mest succesfulde email-strategi til dato!

Lige om lidt vil du have flere glade kunder, end du lige nu kan forestille dig. Tag magten over din markedsføring og dit salg, få alle værktøjerne til selv at styre det på et mikroskopisk budget.

Ja tak! Stil mig videre til kurset
Prisen er: 3.597,- + moms

Gør som over 12.000 andre

Få viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mails. Plus (vanvittigt gode) tilbud - og først besked om nye kursusdatoer.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik