3 uger siden

Minikursus for 0,- kr.: Sådan får du dit website til at hive e-mailadresser ind til dig 24/7

Hvis du prikkede mig på skulderen og stillede mig det her spørgsmål:

“Hvad er du allermest glad for, at du har gjort for din forretning?”

Så ville mit svar være:

At jeg for 11 år siden gik igang med at bygge en e-mailliste.

Min e-mailliste ER min forretning.

  • Jeg bruger den til at opbygge relationer.
  • Jeg bruger den til at give viden væk.
  • Jeg bruger den til at få viden om mine læsere.
  • Og jeg bruger den til at markedsføre mig og til at sælge.

I de her dage har jeg ikke så meget lyst til det sidste.

Altså det med salg.

Jeg bliver trist af at se min lokale blomsterhandler stå med en kassevogn fuld af smukke dekorationer, han skulle have afleveret til en konference på et hotel, men nu er aflyst. Jeg bliver stille af at se og høre nyheder. Og jeg bliver berørt af at min voksne søn, der lige er flyttet tværs over landet og har fået nyt job, nu er sendt hjem.

Derfor kører jeg ikke den tju bang salgskampagne, jeg egentlig havde planlagt i den her uge. I stedet har jeg pakket et mini-kursus til dig, der også gerne vil bygge
en e-mailliste.

Det er et uddrag af TURBO1000-kurset, jeg giver dig adgang til for nul kroner.

Hvis du er selvstændig og sidder med en tom kalender – eller har en butik, der er tom for kunder – så lærer du i mini-kurset, du kan downloade lige her uden at lægge en krone:

– Hvorfor e-mailmarkedsføring egentlig er så hamrende effektivt

– Hvordan du får de besøgende på dit website til at tilmelde sig dit nyhedsbrev

– Hvilken psykologi du skal bruge, når du skaber dit tilmeldingsfelt

– Og selvfølgelig: Hvordan du gør det lovligt, så du overholder markedsføringsloven og GDPR

 

Mini-kurset består af 6 videolektioner inklusive tjeklister i pdf-format, du kan printe ud, og hjælpe dig med at holde snuden i sporet. Og helt ærligt: Det er ikke noget quick fix, du får i dag. Den korteste video varer 18 minutter, den længste 49. Det er fordi jeg så godt kan li’ at være grundig. Til gengæld er der nul bullshit.

Så:

Sidder du hjemme i disse dage, ?

Vil du gerne bruge noget af din tid på at komme igang med at bygge en e-mailliste?

Så kan du hente mini-turbo lige her for nul kroner >>>

Og nej, jeg spammer dig ikke med slibrige salgsmails i samme øjeblik, du har hentet din gratis version. Der er ingen andre bagtanker her end at jeg håber, det kan motivere dig til også at bygge en e-mailliste.

Så har du et publikum du kan markedsføre dig til på den anden side af denne krise.

Jeg lærer dig præcis hvordan her >>

//Christina

 

Ps. Flere af jer hjemsendte marketingansatte har spurgt om vi sender bøger i denne tid? Ja, det gør vi, men hvis du vil have dit firmas navn til at stå på fakturaen, og bogen sendt hjem til dig selv privat, så skal du sende en mail til os med din private adresse – så pakker og sender vi hjem til dig privat. No problem.

Gør som over 12.000 andre

Få viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mails. Plus (vanvittigt gode) tilbud - og først besked om nye kursusdatoer.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik