Sådan skriver du navne, titler og overskrifter, der får dit salg til at syde

  • Oplev effekten af de helt rigtige ord
  • Forstå og brug psykologien bag
  • Sælg meget mere til mange flere

Salget er lukket i denne omgang

Skriv dig herunder op til at få besked når det igen åbner

kr. 2.400,00 + moms

for hele onlinekittet til download nu

Skriv dig på ventelisten:

Lær hemmeligheden bag overskrifter, der praktisk taget sælger sig selv

Ville du ønske, du kunne skrive navne, titler og overskrifter til det, du sælger, der var så fængende og fede, at du med titlen alene fik dine kunder til at reagere øjeblikkeligt? Så er dette onlinekursus for dig.

På dette onlinekursus lærer du at skrive navne, titler og overskrifter, der sælger sig selv, til dit kursus, dit webinar, dit produkt, din annonce, din event, din bog eller din næste invitation.

Er det svært? Ja, tilsyneladende, ikke? Men bare vent – i dette kursus får du nøglen til at gøre den afgørende navngivning nem, sjov og ikke mindst: salgsfremmende effektiv.

Det skal virke, det skidt. Du lærer hvordan lige her.

FAKTA

Du har 2,3 sekunder til at fænge din læser med din allerførste linje – din overskrift. Kun de færreste overskrifter fænger – og derfor bliver de fleste tekster aldrig læst til ende.

I dette onlinekursus til professionelle får du det ’simasalabim’, der gør din lækre tekst til et uimodståeligt lokkekald.

Lær nyttigt nyt – i et praktisk pocketformat!
Lige til at downloade på din telefon, tablet eller desktop (men så kan den ikke være i lommen) og gå i gang med.

Du får blandt andet …

  • Afsløringen af, hvorfor 9 ud af 10 titler dumper i “Hvor meget forandring får jeg for pengene?”-testen.
  • Forklaringen på, hvorfor din titel eller overskrift bliver opfattet på op til fem forskellige måder af dine potentielle kunder (og kun én af dem får dem til at købe).
  • En fuldt kommenteret gennemgang af flere end 150 eksempler på effektive overskrifter og titler, så du virkelig forstår – hvorfor hvad virker, og hvordan du selv kan bruge det.
  • Guiden til de fire elementer, enhver titel kan og bør bygges op af – særligt når du navngiver produkter, som din kunde skal betale rigtige penge for (e-bøger, digitale kurser, events og andre værdifulde vidensprodukter).

Her er din kvikkursus-pakke

Er du klar til at høre, hvad vi har pakket til dig, der køber kurset i dag?

Garanti: Her er mindst 150 forslag til navne og titler, der sælger. Lige til at downloade og gå i gang med.
Straks du logger ind, får du adgang til din helt egen kreative titel-booster-box. En digital værktøjskasse, du kan åbne og bruge hver gang, du løber tør for idéer, sidder med en særlig vigtig kampagne eller trænger til at tænke nyt.

Se kurset i ét ryk eller se det, som du vil – i bidder. Når du først har købt og downloadet det, er det dit til evigt eje – og du kan se og gense alle – eller udvalgte – moduler alle de gange, du lyster.

Fem moduler med overskrift-nørderi i form af eksempler, modeller, forslag og nyttige pointer for både nybegyndere og øvede.

Så hvad gør ’The Name Game’ dig i stand til (inden dagen er omme)?

  • At regne ud hvilken slags overskrift eller titel, der vil få din potentielle kunde til at a) overhovedet læse din tekst færdig og ikke mindst b) efterfølgende trykke ’køb’.
  • At skelne et fremragende produktnavn fra et fint nok et af slagsen og skrive mange flere af de første med mindre besvær.
  • At bruge alle de geniale metoder – både hvad angår ord og design – som verdens bedste overskrift-snedkere arbejder efter.

Nemmere end at google panisk efter ideer i en time: Download dit online-kit nu, vær i gang om 10 minutter

Vi har gjort det så easy-peasy som muligt for dig: Alt, hvad du skal vide for at blive titelmester i overskrifter, der sælger sig selv, ligger pakket og klar på et selvstændigt online ‘bibliotek’. Du får adgang til de 5 undervisnings-lektioner (video og audio), så snart du indløser din adgangsbillet. Og så er du i gang!

Uanset hvor i verden, du sidder lige nu, og hvad klokken er der, er ’skolen’ åben: Du får adgang med dit personlige login, og downloader nemt alle moduler til din computer. Her er de dine til evigt eje, og du kan bruge dem på din iPad, smartphone eller andet bærbart isenkram – igen og igen.

Online-kurser er den ultimative frihed til at lære nye værktøjer ‘on the go’ – når du kører fra sted til sted, på løbeturen, på ferien, på arbejdet (mens du bladrer interesseret i den tommetykke rapport, din chef lige har smidt på dit skrivebord). Du skal bare have adgang til en computer og være i stand til at bruge den.

Din investering i din helt egen garanti for ’aldrig mere en dårlig overskrift eller et r*vsygt navn’ er …

kr. 2.400,00 + moms

for hele onlinekittet til download nu

Skriv dig på ventelisten:

Betal over 3 måneder – gebyrfrit
800 kr. v/køb + 2 x 800 kr. med 30 dages mellemrum, i alt 2.400 + moms

Du har spørgsmål til kurset? – Skriv til os her