Online Kursus

Sådan bygger du en supersælgende serie af e-mails

Din komplette insiderguide til de skudsikre kampagnestrategier, der - mail efter mail - får glade læsere til at blive gode kunder

Ja tak - stil mig videre til bestilling
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Metoden der gør dit nyhedsbrev til din mest effektive salgskanal overhovedet

Sælger du ikke nok i dit nyhedsbrev?
Gør I ‘alt det rigtige’ uden at få de resultater, I er ude efter?
Er du bekymret for at ‘spamme’, når du skriver flere gange om det samme?
Mangler I kreative idéer til at blive ved (og ved) med at fortælle om jeres varer på nye måder?
Er du blevet… bange … for din liste, og frygter du afmeldinger og negative reaktioner, når du skriver?
Vil du gerne vide, hvad pokker de, der sælger for hundredetusindvis af kroner til deres liste, egentlig bruger af metoder?
Ved du, hvornår de største firmaer i verden (og vores egen e-købmand Martin Thorborg) tjener allerflest penge på at sende e-mails? Når de sender SERIER af e-mails i en nøje planlagt KAMPAGNE.
Ja tak - stil mig videre til bestilling
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Derfor skal du vide det her

Er du klar over, at 4 ud af 5 læsere af dit nyhedsbrev slet ikke er klar til at købe af dig lige nu, uanset hvor godt et tilbud, du kommer med?

Ved du, hvad du skal gøre ved det?
Det ved vi. Du skal skrive dem en serie af e-mails og ikke bare en enkelt. Ja, om det samme emne, den samme vare. det kaldes en e-mailkampagne.
Og nej, de bliver ikke trætte af at høre fra dig, hvis du bygger din kampagne på den rigtige måde.
Vi har pakket den viden, du skal have styr på, for at lave fuldstændigt forrygende e-mailkampagner, ned i ét, kompakt ‘sådan gør du’-kursus.
Og du får fuld valuta for pengene, uanset hvilken slags virksomhed du bruger din e-mailmarkedsføring i: Om dit firma er kæmpestort eller ganske lille, om du er vidensformidler, webshop-indehaver, underviser, behandler, turistattraktions-marketingsansvarlig eller solo-selvstændig. Alle, der kan lide at dele det, de brænder for, kan skabe eminente resultater med e-mailkampagner.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Så er du klar til at lære hvordan profferne gør, når de virkelig sælger -uden nogensinde at virke sælgende på den ubehagelige måde?

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig: Alt, hvad du skal vide for at hæve din e-mailmarkedsføring til et helt nyt niveau, ligger pakket og klar på et selvstændigt online ‘bibliotek’. Du får adgang til alle undervisnings-lektioner (lydfiler), ressourceguides (pdf) og bonusser, så snart du booker din plads. Og så er du i gang!
Uanset hvor i verden, du sidder lige nu, og hvad klokken er der, er ‘skolen’ åben: Du får adgang med dit personlige login, og downloader nemt alle lektioner til din computer. Her er de dine til evigt eje, og du kan bruge dem på din iPad, iPod, smartphone eller andet bærbart isenkram - igen og igen.
Online-kurser er den ultimative frihed til at lære nye værktøjer ‘on the go’ - når du kører fra sted til sted, på løbeturen, på ferien, på arbejdet (mens du bladrer interesseret i den tommetykke rapport, din chef lige har smidt på dit skrivebord). Du skal bare have adgang til en computer og være i stand til at bruge den.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Dit kørekort til kampagner, der gør læsere til kunder

Når du køber dit online-kit, får du med det samme adgang til de professionelle supersælgeres mest effektive (og mest læste) e-mailstrategier:

Mød ‘De 5 Læsertyper’ - og forstå øjeblikkeligt, hvorfor én e-mail reelt aldrig er nok til at sælge noget.
Bliv skarp til at spotte, om du skal markedsføre til hele din liste eller kun en del af den - og lær, hvordan ‘sense of urgency’ virker som benzin på enhver serie af e-mails.
Lær at lægge den perfekte strategi - og forstå, hvorfor en kampagne optimalt set skal bestå af mindst 3 mails, helst 5, men også nemt være på 24 + de faktorer, der påvirker antallet.
Brug de vildt effektive ‘trigger’-følelser som grundlag for din storytelling, når du skriver.
Det hemmelige hit, der virker igen og igen: automatiserede e-mailkampagner (ja, de kører, mens du laver noget andet, og ja, vi viser dig succesfulde eksempler).
Den rette dosering af kreativitet - her skal dit sprog blomstre, og her ødelægger du det hele, hvis ikke du holder dig lige til sagen.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Du får også disse uvurderlige insider-bonusser:

BONUS #1 Kursus case: business bootcamp alle 24 mails inkl. salgstal fra en e-mailkampagne, der solgte for 900.000 kr. på 2 måneder.
BONUS #2 E-bog case: ‘e-pusher’ alle 9 mails fra martin thorborgs automatiserede e-mailkampagne til e-bogen ‘e-pusher’.
BONUS #3 Webshop case: kondomaten. dk alle 8 mails fra kondomaten.dk’s automatiserede e-mailkampagne.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Er dette online-kit overhovedet relevant for dig?

Dette kursus er udviklet til virksomheder, organisationer og selvstændige, der …

Allerede er i gang med e-mailmarkedsføring (eller har store planer om at komme i gang).
Er ambitiøse, kunde-orienterede (det er nemlig her, de gode historier er!) og villige til at prøve igen og igen for at skabe den perfekte kommunikation, der får netop deres nyhedsbrevsmodtagere til at købe.
Er klar til at indse, at nyhedsbreve i serier er én af de mest cost-effective måder at markedsføre sig på, og at det - gjort rigtigt - kan blive én af de største indtægtskilder overhovedet (og for nogle: dén største).
“Vidste du, at det tog Pretty Clever mindre end 2 måneder at sælge for 900.000 kroner kursuspladser? Det eneste, vi gjorde for at sælge, var at sende 24 forskellige e-mails - fulde af godt, originalt indhold - til vores nyhedsbrevslæsere. Vi viser dig ALLE backstage-hemmelighederne i denne kursuspakke!”
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Det lærer du - de 6 moduler

01) Modul elsk dem i knæ
Hvorfor kampagner løfter din markedsføring fra fornuftig til forførende - og hvad det betyder for dit salg. Sådan ‘uddanner’ du e-mail for e-mail selv de mindst interesserede blandt dine læsere til at blive betalende kunder.
02) Modul det afgørende fundament
Din kampagnesucces kan forbedres - sådan gør du. De 4 afgørende HV-spørgsmål, som de fleste ignorerer. Fordele og ulemper ved sublister og guide til, hvordan du bygger dine egne.
03) Modul de dristige trigger-tricks
Kortlæg din kundes hot-spots og ram plet med hver eneste e-mail. Lær de 13 mest effektive ‘trigger’-følelser at kende og brug dem.
04) Modul byg din supersælger-strategi
Sådan tilrettelægger du din egen wham-bam e-mailkampagne.
05) Modul luk salget med en varm velkomst
Din matrix til eksplosive landingssider. Sådan opbygger du den webside, din e-mailkampagne sender din læsere hen til - og sådan må du aldrig, aldrig gøre. Underprioriteret af de fleste - men det tør du ikke efter dette modul …
06) Modul spot det, der virker og gør det igen
Evaluering med åbne øjne. De statestikker, selv ikke-nørder kan lære at bruge + begynderguide til at forstå, hvad tallene fortæller dig.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

De mest almindelige spørgsmål

Hvorfor skal vi overhovedet sende flere e-mails om det samme emne? Fordi det er forsvindende få modtagere af dit nyhedsbrev, der er klar til at købe det, du gerne vil sælge. Resten skal bearbejdes gennem flere, nogle gange mange nyhedsbreve til at forstå det, du sikkert synes er indlysende: At din vare er attraktiv - og så attraktiv, at de skal finde deres betalingskort frem. Det er dit job at forvandle læsere til købere, ikke deres.
Jeg driver en webshop, passer kurset til mig? Ja, i høj grad. Vi har i eksempler, cases og bonusser taget hensyn til både virksomheder, der sælger viden/undervisning/behandling, og virksomheder, der skal have fysiske produkter over disken.
Hov, hvad hvis jeg allerede hár investeret i Klitsgaard andet e-kursus “Strategisk e-mailmarkedsføring med storytelling”? Så er du præcist, hvor du skal være. For så har du allerede sat dig ind i de grundlæggende principper i e-mailmarkedsføring. Dette online-kit om kampagner kan du betragte som en overbygning.
Hvor lang tid skal jeg bruge på det her? Selve kursusmodulerne tager 3 timer og 20 minutter at lytte til - fordelt over 6 moduler. Men du kan gøre det, som det passer dig bedst, enten i ét ryk eller fordelt over dine dage. Den tid, du bruger på at planlægge og udføre din egen første kampagne kan vi af gode grunde ikke sige noget generelt om. Men de timer er med garanti givet godt ud, når du opdager, hvad resultatet af din nye strategi bliver!
Skal man kunne noget særlig teknisk for at følge et digitalt kursus? Slet ikke. Du skal bare have adgang til en computer, som du kan finde ud af at bruge. Og internet-adgang, til når du downloader dit materiale. Alle trin bliver nøje forklaret.
Hvordan foregår det helt konkret? Så snart du har betalt, får du en personlig adgangskode sendt til din indbakke. Det giver dig adgang til det ‘lukkede rum’ på internettet, hvor vi har lagt hele online-kittet klar til dig. Du kan enten høre modulerne direkte fra din browser (nu eller senere), eller downloade alt materialet til din computer. Herfra kan du så flytte det over på dine bærbare enheder som iPod, iPad, smartphones, mp3-afspillere og dine andre computere.
Skal jeg gøre det med det samme, jeg køber? Jeg har lidt travlt med noget andet lige nu … Nej, du kan bare vente med at gå i gang med kurset, til du har bedre tid.
Må jeg dele materialet med de andre på mit arbejde? Nej, prisen gælder kun en enkelt bruger-adgang. Skriv til os på hello@christinaklitsgaard.dk, hvis du har brug for pris på en flerbruger-adgang.
Jeg holder selv kurser, må jeg undervise i det materiale, jeg får her? Nej, det er kun til dit private brug.
Kan jeg høre materialet igen? Du kan høre det lige så tosset du vil. Nu, næste år, næste gang du skal lave en kampagne eller næste gang du skifter job. Det er dit for evigt.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Sådan vil dette online-kit ændre jeres markedsføring på 3 afgørende punkter:

01. I lærer strategien bag det at sende nyhedsbreve om det samme emne (vare, tilbud, budskab - indsæt selv) i serier - altså at planlægge og udføre en e-mailkampagne, der konverterer jeres læsere til betalende kunder.
02. I får en ekstrem brugbar indsigt i, hvordan jeres kunder beslutter sig. Hvad de gerne vil høre om, hvordan de vil høre om det, og hvornår I fanger dem bedst.
03. I bliver, måske for første gang nogensinde, i stand til at få det fulde udbytte af jeres mailingliste. For I har ikke for alvor oplevet, hvad e-mailmarkedsføring rent faktisk kan sælge, før I har arbejdet med kampagne-forløb. Det lærer I her.
“Vidste du, at den sidste e-mail, du sender i en kampagne, ofte er den e-mail, der sælger allermest?”
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Invester i dit online-kit i dag og få med det samme:

#1 6 moduler med tætpakket know-how-undervisning af Christina Klitsgaard personligt, i form af 3 timers guidende audio proppet med eksempler, anvisninger og ny viden.
#2 Over 12 forskellige ressource-guides, lige til at printe ud. Og eksempler på succesfulde kampagner fra det virkelige liv, blandt andet den, der solgte for kr. 200.000 på 21 dage (9 e-mails) og den der solgte for 500.000 på 14 dage (5 e-mails).
#3 BONUS #1 Business Bootcamp-kampagnen. Alle 24 mails inkl. kommentarer og salgstal fra en e-mailkampagne, der solgte for 900.000 kr. på 2 måneder.
#4 BONUS #2 ‘E-pusher’-kampagnen. Alle 9 mails fra Martin Thorborgs automatiserede e-mailkampagne for e-bogen ‘E-pusher’.
#5 BONUS #3 Kondomaten.dk-kampagnen. Alle 8 mails fra Kondomaten.dk’s automatiserede e-mailkampagne.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Hvordan værdisætter man sådan et omfattende materiale?

Det er cirka 0 kroner værd, hvis du køber skidtet og aldrig bruger det.

Men HVIS du bruger den know-how og alle de eksempler, vi har pakket ned, til at sælge dine egne ydelser på nye måder, så kan dette online-kit gøre en forskel på tusindvis af kroner, alene på din første kampagne. Senere hen på hundredetusindvis af kroner.

Du kigger på vores største kursus til dato.

Med over 100 siders eksempler på allerede succesfulde kampagner og mere end 3 timers audio. Så vi har besluttet af sætte prisen for alt det her til kr. 3.997,- + moms.

Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Christina klitsgaard, specialist i e-mailmarkedsføring og din underviser:

Christina klitsgaard, specialist i e-mailmarkedsføring og din underviser:

“JEG LÆRER DIG DET, JEG VED VIRKER”

“I 2008 skrev jeg min første kommercielle e-mail. Jeg havde under 20 abonnenter at sende den til. Og den var ikke særlig genial. Men jeg skrev den. Og sendte den.

11 måneder, 500 abonnenter og 17-20 mails senere, kunne min revisor fortælle mig, at min omsætning var eksploderet med 110 procent. Det eneste, jeg havde gjort anderledes, var at sende e-mails.

Mit job er at vise dig, hvordan også du kan skabe dramatiske resultater med e-mails. Jeg underviser og rådgiver små og store virksomheder og organisationer i e-mailmarkedsføring, jeg producerer digitale kurser i e-mailmarkedsføring, jeg blogger om e-mailmarkedsføring – og jeg tager mine knubs i virkelighedens verden.

I min egen forretning er e-mails den eneste markedsføringskanal, jeg bruger penge på. Overhovedet. Og det er småpenge.”

Mangler du lige de sidste 3 gode argumenter?

DERFOR #1 Du lærer at kombinere din lyst til at dele viden, inspirere og oplyse med dit behov for også at få solgt det, du lever af.
DERFOR #2 Du får redskaberne til at lægge en gennemtænkt plan, så du kan fyre en kampagne af med rette timing, flow og indhold - i stedet for kun at sidde og tænke over at gøre det … en dag.
DERFOR #3 Du sparer tid. Og derfor penge. Her får du nemlig - sikkert som den første i din branche - fingre i ALLE de metoder, redskaber, tricks og strategier, supersælgende e-mailskrivere benytter sig af. Slut med at håbe på, at du ‘regner den ud en dag’; her er alle svarene på, hvad der virker, og hvordan du gør.
Ja-tak - download mit online-kit
Din investering er DKK 3,997.00 plus moms

Gør som over 12.000 andre

Få viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mails. Plus (vanvittigt gode) tilbud - og først besked om nye kursusdatoer.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik