Book os

Hey, hvad om vi kom ud til jer og fortalte om e-mails?

Fuld smæk på. Uundgåeligt inspirerende. Morsomt, provokerende og lige til at bruge bagefter. Det er, hvad du får med et skræddersyet foredrag eller kursus om e-mailmarketing hos os.

Book et foredrag nu

Og det kan vi roligt love, for vi sender Christina Klitsgaard, og den bette skid kan noget særligt.

For hun elsker at dele sin årelange forelskelse i e-mailmarketing og tekstforfatteri med andre, og det giver hende en fantastisk feedback-score fra de tusindvis af nyhedsbrevsskribenter- og redaktører, hun har undervist gennem årene.

Så du får ikke kun en af landets største kompetencer indenfor e-mailmarketing direkte ud på din arbejdsplads – du får også en temmelig erfaren foredragsholder og underviser, der har tumlet med og foran praktisk alle slags virksomheder, fra bittesmå til kæmpestore.

Vi skræddersyer kurser, der varer få timer eller flere dage, afhængigt af jeres behov.  Og er foredrag altid bygget op, så det rammer jeres situation præcist? Selvfølgelig.

Se selv hvad du får

Vi sørger for, at du ikke keder dig mens vi lærer dig e-mailmarkedsføring. Se en smagsprøve her.Gør som over 12.000 andre

Få viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mails. Plus (vanvittigt gode) tilbud - og først besked om nye kursusdatoer.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik