Sådan får du dine første 1.000 nyhedsbrevs-læsere – og sådan konverterer du dem til betalende kunder, mens du sover

Vil du have fyldt din e-mailliste op med glade læsere,
der køber af dig?

TURBO1000 er et nyt digitalt kursus i e-mailmarketing.

Vi lærer dig, hvordan du skaffer dine første (eller næste) 1000 nyhedsbrevslæsere. Og ikke nok med det – på kurset lærer du også, hvordan du på autopilot konverterer dine nye læsere til betalende kunder i din forretning – hurtigt.

Kom i gang med at bygge din egen version
af verdens mest effektive salgskanal

Brug e-mailmarketing fordi det virker

Sig Hej! til den enkle, effektive markedsføringsmaskine, der giver dig allerflest penge i kassen i forhold til din investering – og farvel til spildte annoncekroner, høje bureauregninger og en blandet pose reklametiltag, du ikke rigtig ved om virker (og så ved du det godt …).

Undersøgelser viser, at en velplejet nyhedsbrevsliste kan give dig op til 44 kroner i indtjening på hver krone, du bruger på kanalen. Det kan intet andet medie slå.

Nyhedsbreve er mere effektive end avisannoncer, kataloger, onlineannoncer, ja endnu mere virkningsfuldt end SEO. Og pokkers nemt, når først du har e-mailadresser at sende mails til.

Byg din egen liste nu (eller udvid den, du har)

Vi gør det muligt for alle: TURBO1000 er det første danske onlinekursus i, hvordan du lynsnapt kommer i gang med at samle e-mailadresser ind fra potentielle kunder, hvad enten det er dine allerførste 1000 eller dine næste 1000.

Alt er lovligt , og det meste er så indlysende og ladesiggørligt, at du vil ærgre dig over, at du ikke har gjort det før.

Men i dag er dagen.

Forvandl læsere til købere, mens du sover

Når du har listen med læserne, så er næste skridt at konvertere dem til betalende kunder.

TURBO1000 viser dig, hvordan du med automatiserede e-mails får gang i et løbende salg til din modtagerliste, uden at du selv behøver sidde klæbet til computeren imens.

Lyder som et godt efterår, ikke? Der bliver det også.

Alt det her får du i kurset,
straks du logger ind:

Dette kursus er baseret på 8 års professionel
e-mailmarkedsførings-nørderi.

Din underviser på kurset er e-mailmarketingspecialist Christina Klitsgaard.

Christina har 8 års praktisk erfaring med at sælge for millioner af kroner via e-mails på det danske marked. Læg dertil 25 års erfaring som tekstforfatter med speciale i at skrive tekster, der skaber målbare reaktioner.

Christina er en smittende energisk oplægsholder og som sådan ofte på plakaten til markedsføringskonferencer og events.

Hun har undervist tusindvis af kursister live overalt i Danmark, og hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis af danske e-mail-marketing-entusiaster – fra sprøde nybegyndere til hardcore specialister.

Her får du altså en underviser, der har reel hands-on erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked – og som ved, hvad der virker og ikke virker. Nul varm luft. Med garanti.

Sådan foregår kurset

TURBO1000 er et onlinekursus.

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til et kursuslokale langt væk hjemmefra for at deltage.

Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så er du i gang. Tag kurset i din yndlingsstol, på jobbet, derhjemme, i sommerhuset, i din bil, på et fly – du bestemmer.

Alle moduler og lektioner består af videoer, lydfiler og pdf’er, du får adgang til i samme sekund, du køber kurset. Gå i gang med det samme – eller vent til, du har bedre tid.

Når du først og har købt og betalt kurset, så har du fri adgang  til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Din investering i at få øjeblikkelig adgang til alt det her er …

Kun:
2.997 kroner + moms

for hele online-kittet til download nu

Køb kurset nu

HEFTIG BONUS:Kom med i den lukkede Facebookgruppe TURBO1000 Challenge

Sammen med dit kursus får du også gratis medlemskab af den lukkede facebookgruppe TURBO1000 CHALLENGE. Her kan du sparre med andre e-mailmarkedsførere, der også har investeret i kurset – og I kan dele jeres succeser, strategier og erfaringer undervejs. Ideelt til dig, der motiveres af fællesskabet med andre.

TURBO1000 er et uundgåeligt kursus for dig,
der vil sætte din e-mailmarketing op i gear

  • Dig, der er helt grøn iværksætter, og som ikke har et website endnu, men ved én ting: Du vil markedsføre dig med e-mails. Good choice!
  • Dig, der er etableret iværksætter, og som allerede hár oplevet suset ved at have en e-mailliste og vil bygge videre. Hurtigt.
  • Dig, der er ansat i en virksomhed, som synes, at de ‘gør alt det rigtige’, men det virker ikke. Hint: I gør ikke alt det rigtige: Trafikken fosser ud af jeres site, fordi I a) ikke samler e-mailadresser de rigtige steder på sitet og b) ikke gør det i den rigtige kontekst – og endelig: ikke tilbyder noget, der er værdifuldt nok, i bytte for den e-mailadresse. Det stopper vi sammen.
  • Dig, der skal i gang med at køre en kampagne snart – fx på en produktnyhed – og ønsker en hel færge fuld af nye leads at markedsføre dig til. Kvalificerede, købemodne leads.
  • Og ja, TURBO1000 er også til både til webshop-ejeren og vidensformidleren. Vi har pakket eksempler og principper til begge grupper.

Klar til at gå i gang?

Køb kurset nu

Spørgsmål til kurset? Send en mail til os på hello@weloveemails.dk
– så garanterer vi dig et lynhurtigt og ærligt svar, du reelt kan bruge.

Disse fine virksomheder har vi undervist i e-mailmarketing

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo