Sådan får du dine første 1.000 nyhedsbrevs-læsere – og sådan konverterer du dem til betalende kunder, mens du sover

Vil du have fyldt din e-mailliste op med glade læsere, der køber af dig?

TURBO1000 er et digitalt kursus i e-mailmarketing.

Vi lærer dig, hvordan du skaffer dine første (eller næste) 1000 nyhedsbrevslæsere. Og ikke nok med det – på kurset lærer du også, hvordan du på autopilot konverterer dine nye læsere til betalende kunder i din forretning – hurtigt.

Over 1.000 nye modtagere på listen på under en uge

”100 procent pengene værd. Jeg har fortalt vidt og bredt om, at dette kursus virkelig har værdi. Det er ikke bare en sludder for en sladder. Det er vigtig og meget brugbar viden, som jeg kommer til at bruge rigtig meget fremover.
Christinas form er ligetil og uden floskler. Der er dejlig struktur i alle videoerne - det lærer du her - det har du lært - det skal vi i næste video. Lige efter bogen og det virker.
Jeg vil anbefale TURBO1000 alle små selvstændige, jeg kender, som ikke har råd til at ansætte en hær af SoMe medarbejdere og som måske ovenikøbet, som jeg selv, kunne synes det var sjovt at kunne selv.”
Læs hele Karen-Maries case her >

Karen-Marie Lillelund, karenmarielillelund.dk

65% flere modtagere og et salg på 46.500 kr. i min første kampagne

"Mine forventninger til kurset er totalt indfriet, netop fordi jeg kan se så synlige resultater i en helt håbløs situation med at sælge henover julen. (eller sådan føltes den, inden jeg gik i gang). Men det mest overraskende er facebookgruppen. Jeg har lidt 'facebook-allergi', men gruppen er simpelthen så givende, så respektfuld, hjælpsom og VIRKELIG nyttig. Hvor er det fedt at få ideer, respons og tilbagemeldinger i løbet af virkelig kort tid fra så kompetente mennesker. Pengene er tjent ind. Gange 46,5! Helt klart pengene værd!”

Katrine Ydegaard, Solrose.dk

Kom i gang med at bygge din egen version
af verdens mest effektive salgskanal

Brug e-mailmarketing fordi det virker

Sig Hej! til den enkle, effektive markedsføringsmaskine, der giver dig allerflest penge i kassen i forhold til din investering – og farvel til spildte annoncekroner, høje bureauregninger og en blandet pose reklametiltag, du ikke rigtig ved om virker (og så ved du det godt …).

Undersøgelser viser, at en velplejet nyhedsbrevsliste kan give dig op til 44 kroner i indtjening på hver krone, du bruger på kanalen. Det kan intet andet medie slå.

Nyhedsbreve er mere effektive end avisannoncer, kataloger, onlineannoncer, ja endnu mere virkningsfuldt end SEO. Og pokkers nemt, når først du har e-mailadresser at sende mails til.

Byg din egen liste nu (eller udvid den, du har)

Vi gør det muligt for alle: TURBO1000 er det første danske onlinekursus i, hvordan du lynsnapt kommer i gang med at samle e-mailadresser ind fra potentielle kunder, hvad enten det er dine allerførste 1000 eller dine næste 1000.

Alt er lovligt , og det meste er så indlysende og ladesiggørligt, at du vil ærgre dig over, at du ikke har gjort det før.

Men i dag er dagen.

Forvandl læsere til købere, mens du sover

Når du har listen med læserne, så er næste skridt at konvertere dem til betalende kunder.

TURBO1000 viser dig, hvordan du med automatiserede e-mails får gang i et løbende salg til din modtagerliste, uden at du selv behøver sidde klæbet til computeren imens.

Lyder som et godt forår, ikke? Der bliver det også.

200 nye leads og et salg på 10.000 kr.

”Ja, det er faktisk mit allerbedste resultat, at jeg i denne måned for første gang nogensinde har gået jublende rundt med armene over hovedet over mit salg på en e-mailkampagne. I alt et salg på lige omkring 10.000 kroner. Klart mit bedste nogensinde - så nu er jeg helt bidt af en gal e-mail-marketeer og kan næsten ikke vente til min næste kampagne går i luften!

TURBO1000 er nok det bedste kursus, jeg længe har købt, og fået mest værdi for pengene af.”

Helle-Sofia Fabricius, Tantetysk.dk

Det ægte engagement fra Christina er en stor uventet bonus

”Lige fra det tidspunkt, hvor jeg trykkede "tilmeld" og gennemførte købet, har jeg gang på gang oplevet at få meget mere end jeg blev lovet. Det er en fornøjelse - og noget af en øjenåbner - at opleve den rundhåndethed, Christina ikke bare taler om, men også virkelig gennemført praktiserer både i materialer og hendes engagement i facebookgruppen for produktet.
Det stærke og ægte engagement også efter et salg er en stor uventet ekstra bonus.”

Sophie Hovdekorp, Kodesmart.dk

Alt det her får du i kurset,
straks du logger ind:

Jeg bruger kurserne på mit CV

”Super fede kurser at kunne føje til mit CV som studerende. Jeg var endda til jobsamtale i sidste uge, hvor virksomheden (min nu arbejdsgiver!) spurgte ind til netop de kurser, som jeg har taget hos dig. Det hele værd - pengene og tiden. Det har været så givende og lærerigt.”

Zerina Birkholm, SEM Specialist

Fedt at lære så meget, selv om jeg har travlt

”Det fedeste ved kurset er, at jeg kan se videoerne igen og igen og føler, jeg har fået en kæmpe uddannelse, mens jeg har lyttet. Jeg følger også mange andre marketingguruer, men ingen formår at gøre det så konkret og skarpt som Christina.
Modulerne er perfekte til en kort køretur, cykeltur, eller når jeg hænger vasketøj op. Det er fedt at kunne lære SÅ meget, mens man stadig har tre små unger, mand, hus, veninder og et fuldtidsarbejde ved siden af! I simply love it!”

Charina Hansen, Svin.bopil.dk

Dette kursus er baseret på 11 års professionel
e-mailmarkedsførings-nørderi.

Din underviser på kurset er e-mailmarketingspecialist Christina Klitsgaard.

Christina har 11 års praktisk erfaring med at sælge for millioner af kroner via e-mails på det danske marked. Læg dertil 25 års erfaring som tekstforfatter med speciale i at skrive tekster, der skaber målbare reaktioner.

Christina er en smittende energisk oplægsholder og som sådan ofte på plakaten til markedsføringskonferencer og events.

Hun har undervist tusindvis af kursister live overalt i Danmark, og hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis af danske e-mail-marketing-entusiaster – fra sprøde nybegyndere til hardcore specialister.

Her får du altså en underviser, der har reel hands-on erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked – og som ved, hvad der virker og ikke virker. Nul varm luft. Med garanti.

Sådan foregår kurset

TURBO1000 er et onlinekursus.

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til et kursuslokale langt væk hjemmefra for at deltage.

Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så er du i gang. Tag kurset i din yndlingsstol, på jobbet, derhjemme, i sommerhuset, i din bil, på et fly – du bestemmer.

Alle moduler og lektioner består af videoer, lydfiler og pdf’er, du får adgang til i samme sekund, du køber kurset. Gå i gang med det samme – eller vent til, du har bedre tid.

Når du først og har købt og betalt kurset, så har du fri adgang  til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Din investering i at få øjeblikkelig adgang til alt det her er …

 

Din pris er
Kun 1.995,- + moms

Få adgang til det hele med det samme

Køb kurset nu

58% flere modtagere og salg på 24.000 kr. på én mail

”Jeg solgte to kursusdage til 12.000,- hver. Det troede jeg ikke, jeg ville kunne sælge på en e-mail … det er ret vildt! Udover salg har jeg via min nye e-mailserie fået over 30 ansøgninger til et 4 måneders forløb, jeg tilbyder, og som er en stor investering.”

Anelise Dahlstrøm Severinsen, Stepforward.dk

Fra 650 til 1.700 modtagere af nyhedsbrev og mere salg

”Jeg var forberedt på en virkelig sløj januar, hvor ingen bruger penge på selvudvikling, fordi de har brugt dem alle på julegaver; det var nemlig min erfaring fra sidste januar, hvor jeg havde en omsætning på lige præcis 0 kr.
Men denne januar steg min indtjening støt allerede fra den 1., hvor der røg to workshops over disken, uden at jeg så meget som sendte en mail ud om det! Og det fortsatte i februar. Så jeg kan virkelig se, hvordan flere læsere betyder = mere salg. (Ikke at jeg ikke godt vidste det, men at se det på egen bankkonto er jo noget andet).”

Marie-Louise Bregendahl, finddenrettemand.dk

TURBO1000 er et uundgåeligt kursus for dig,
der vil sætte din e-mailmarketing op i gear

  • Dig, der er helt grøn iværksætter, og som ikke har et website endnu, men ved én ting: Du vil markedsføre dig med e-mails. Good choice!
  • Dig, der er etableret iværksætter, og som allerede hár oplevet suset ved at have en e-mailliste og vil bygge videre. Hurtigt.
  • Dig, der er ansat i en virksomhed, som synes, at de ‘gør alt det rigtige’, men det virker ikke. Hint: I gør ikke alt det rigtige: Trafikken fosser ud af jeres site, fordi I a) ikke samler e-mailadresser de rigtige steder på sitet og b) ikke gør det i den rigtige kontekst – og endelig: ikke tilbyder noget, der er værdifuldt nok, i bytte for den e-mailadresse. Det stopper vi sammen.
  • Dig, der skal i gang med at køre en kampagne snart – fx på en produktnyhed – og ønsker en hel færge fuld af nye leads at markedsføre dig til. Kvalificerede, købemodne leads.
  • Og ja, TURBO1000 er også til både til webshop-ejeren og vidensformidleren. Vi har pakket eksempler og principper til begge grupper.

Klar til at gå i gang?

Køb kurset nu >>>

Spørgsmål til kurset? Send en mail til os på hello@weloveemails.dk
– så garanterer vi dig et lynhurtigt og ærligt svar, du reelt kan bruge.

Disse fine virksomheder har vi undervist i e-mailmarketing

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

 

Læs hvad tidligere kursister siger:

 

1.300 nye læsere på to måneder

”Christina formidler klart, spændende og medrivende. TURBO1000 har i høj grad været pengene værd, og jeg kommer helt sikkert til at høre modulerne flere gange (er allerede på 3. gang).”

Pernille Springer, Dinryg.dk

Mere end fordobling af liste med ’LinkedIn-tricket’ og nye Facebook-annoncer

”At forstå hele flowet med squeezepage, freebie osv – det havde jeg ikke luret selv. Det føles totalt fedt at kunne frigøre sig fra Facebooks klamme hænder og styre selv.”

Malene Hald, malenehald.dk

TURBO1000 har 100% været investeringen værd

”Jeg var aldrig nået hertil i min bevidsthed og kompetencer inden for e-mail marketing uden dette kursus’ hjælp. Jeg er vild med Christinas energi og måde at formidle materialet på. Tempoet er helt perfekt for mig, og formatet er genialt, fordi jeg selv kan pause, gense og bladre i powerpoints.
Jeg kan klart anbefalet kurset til alle, som beskæftiger sig med onlinemarketing, og som ikke allerede er 100-meter-mestre i e-mailmarketing.”

Pernille Madsen, greengoods.dk

Fra o til 100 modtagere på en uge - og billigere FB-annoncer

Jeg har haft fokus på at få mest muligt værdi ud af lead-annoncer på Facebook - en øvelse, jeg tidligere har haft besvær med. Efter TURBO1000 ligger min pris pr. lead i skrivende stund på ca. 3,50 kr. Jeg havde budgetteret med 10 kr. pr. lead ud fra tidligere erfaringer, så det må siges at være en voldsom forbedring! Det har været alle pengene værd (og mere til).”

Rasmus Lindgren, Wedorun.dk

Fra 0 til 1.024 på helt ny landingpage

”TURBO1000 viste mig KONKRET, hvordan man får modtagere på sit nyhedsbrev. Det er FANTASTISK! Christinas undervisning kan ikke roses nok for den konkrete How to do it-tilgang og præcise viden - også om, hvad jeg skal lade være med at gøre …
Om der er noget, der kunne være bedre? Uden at skulle lyde ulidelig positiv - så nej. Det er spot-on, og SÅ meget value for money.”
Læs hele Henriks case her >

Henrik Leslye, Henrikleslye.dk

Konkret og lige til at implementere

”Alt i TURBO1000 essentiel for at kunne sælge online. Det er lige mig - så konkrete værktøjer, der er lige til at implementere, og fed dynamik. Jeg følger kun Christinas mails og kurser om onlinemarkedsføring og har renset min indbakke for formidlere, jeg før har læst, lyttet, betalt for. Masser af kærlighed og stort TAK for et fantastisk kursus!”

Dianne Jorrdanova, beautylab.dk

Anbefales til alle!

”Christinas formidling er HELT suveræn, og nede på jorden! Man lærer noget og bliver inspireret til at prøve ting af, man aldrig havde tænkt på.
Jeg har fået et skide billigt kursus, og rigtig meget motivation til at give den en skalle. Jeg vil anbefale TURBO1000 til alle, der har den mindste idé om, at de en dag kunne finde på at sælge kuglepenneholdere til bare én eneste person - eller duftlys til hele Europa!”

Anders Jørgensen, Ubeskrivelig.dk

Tredobling af listen og kursusudgiften tjent 1,5 gang ind på én mail

”Jeg har skabt en liste på dansk – havde kun en engelsk før – og tjente 1.500,- på én mail, hvilket er en kæmpesejr, for jeg har aldrig solgt med e-mails før. Jeg anbefaler TURBO100o til alle, der vil sælg mere med e-mails!”

Charlotte Luxhøj, heartbasedlivingcoaching.com

Tredobling af listen og hurtigere salg af kursuspladser

”Med TURBO1000 har jeg solgt flere pladser til mine workshops – workshops, som jeg tidligere har måtte aflyse pga. for få tilmeldte.
Kurset har i høj grad været investeringen værd. Det er hele vejen igennem - nærmest skridt for skridt – beskrevet, hvordan jeg skal gribe det an. Det har været så fedt og nemt at gå til. Tak for hjælpen, jeg har fået snuden i sporet og fortsætter!”

Bente Brandstrup, www.pigepotentiale.dk

700 nye modtagere

”Om TURBO1000 er pengene værd? På en skal fra 1 til 10, hvor 1 er overhovedet ikke, og 10 er LAD-MIG-KASTE-FLERE-PENGE-EFTER-DIG, så lander vi på 12.
Selv for en relativt garvet markedsføringmand som jeg selv er der masser af værdi at hente - jeg tør ikke tænke på, hvor meget værdi en person, som er helt grøn i feltet, kan få for sin investering. Som jeg ser det, er det en no-brainer investering. Just. Do. It."

Mads Andersen, Marketingfabrikken.dk

Tolv-dobling af modtagerliste

”Jeg havde masser at sælge, men ingen at sælge det til. Med min nye liste har jeg pludselig en kundegruppe derude. Megafedt!
Det meste overraskende ved TURBO1000 er, hvor simpelt det hele er at sætte op med dine guides. Et godt spark i røven og alle pengene værd! Jeg vil anbefale kurset til både selvstændige som mig selv og dem, der er ansat i virksomheder med ansvaret for markedsføring.”

Cristel Mydske, www.sub7.dk

Jeg solgte for 35.000 - tak!

Jeg hoppede med for at få inspiration til at sælge de sidste 5 pladser på mit hold.
Der var udsolgt 8 dage før opstart.
Det lykkedes for 'en flad tusse', som Christina siger, og et par tusinde i reklame på Facebook. 35.000 i kassen alt udsolgt, og et kæmpe smil på læberne.
Tak for super inspiration, Christina!

Susanne Jensen, www.total-bodyzone.dk

Få adgang til det hele straks!

Køb kurset her >>